ORVOS VÁLASZOL – ORVOSI CHAT

Az orvos válaszol

Bejegyzés megosztása

MILYEN PANASZOK ESETÉN HASZNOS AZ ORVOSI CHAT?

Egy családon belül gyakran fordulnak elő olyan egészségügyi kérdések, melyek megválaszolása orvosi szakértelmet igényel. Amennyiben nem akut, sürgős kérdésről van szó, hanem egy régóta húzódó kellemetlen tünetről, ismert meglévő betegségről, úgy az orvos válaszol funkció, azaz az orvosi chat lesz a tökéletes megoldás, melynek egyszeri díja 3.000 Ft.

Ehhez nem kell mást tennie, csak küldjön egy email-t az info@pukolidaniel.hu email címre, melyben részletesen leírja a tüneteit, panaszait. Ezt követően válasz email-ben megküldöm az ÁSZF-et, majd annak elfogadása esetén, a díjbekérő kiegyenlítését követően részletes választ kap kérdésére.

Az orvos válaszol funkció lehetőséget biztosít arra is, hogy üzenete mellé egy fájlt csatoljon, így friss diagnosztikai vizsgálatról, vagy laboreredmény értékelését is kérheti.

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ORVOS VÁLASZOL FUNKCIÓ?

Az orvos válaszol funkció egy rövid konzultáció, ami egy konkrét probléma vagy kérdés kapcsán nyújt megoldást.

A beküldött kérdésre 24 órán belül személyre szabott választ kap egy üzenetben. Fontos a diszkréció, ezért az üzenetet csak Ön olvashatja el.

Az orvosi chat során tetszőleges hosszúságú üzenetet írhat. Az üzenet mellé lehetősége van 1 db fájl feltöltésére is. A megválaszolt üzenetekről értesítést kap a megadott e-mail címen.

Ki válaszol?

Neurológus szakorvos, általános orvos.

Miben segíthet?

Az Ön által feltett konkrét egészségügyi kérdés megválaszolásában, illetve az Ön által feltöltött 1db dokumentum (pl. vérvétel eredmény) kiértékelésében

Feltételek:

Egyszeri kérdésre kaphat választ. Tekintettel arra, hogy online formában zajlik a konzultáció, fontos hangsúlyozni, hogy ez egy személyes jelenlétet, vizsgálatot nem igénylő, egészségügyi konzultáció, tanácsadás és nem helyettesíti a szakszerű orvosi ellátást, továbbá nem minősül egészségügyi vagy orvosi ellátásnak.

MI MINŐSÜL ORVOSI CHATNEK?

Fontos tudnia, hogy az orvos válaszol – orvosi chat nem egyenlő a másodvéleménnyel. Ezen szolgáltatás keretein belül egészségügyi problémájával kapcsolatos kérdéseket tehet fel, melyet készségesen megválaszolok.

További bejegyzések...

MRI
Uncategorized

Mi az a T2 és FLAIR Hiperintenz Góc?

A mágneses rezonancia képalkotás (MRI) az egyik leggyakrabban használt képalkotó módszer a neurológiában. Az MRI képes részletes képet adni az agy szerkezetéről és funkciójáról, és

Uncategorized

Migrénes fejfájás és szoptatás alatti megoldás

Gyakran találkozunk szoptatós anyukákkal, akiknek migrénes fejfájás rohamuk van. Sokszor nem elegendő vagy nem bizonyul hatékonynak a paracetamol, ezért a szoptatás alatt is a migrénes